Tuesday, March 29, 2011

Letter 'F'

bukak fb..ingatkan boleh rileks otak..

makin sesak pulak dada.




sana sini aku asyik nampak, kat fb kat blog, macam pakat2 kondem pompuan ni.

suma laki lam fb and blog dah jadi gay ke sampai kondem gila2 pompuan ni?? eh..tolonglah.

g cermin muka dan pakai otak boleh! ko kawen esok, dengan pompuan jugak! takkan kau nak masokkan 'burung' kau lam bontot lak! mak kau bukan pompuan ke???

dan ya..owhh..

macamlah hari ni, esok, lusa, dulu, korang takkan ada kakak atau adik laki atau anak pompuankan?? tegur benda betol cara elok boleh?

cakap macam otak dalam kasut. macam gelfren korang malaikat. macam gelfren korang akan mati hari ni jugak then takkan ada dosa macam pompuan2 yang korang kutuk gila2.

sory la guys, skang ni Allah bayar cash. tak main dah tunggu akhirat. what u give, u get back. tapayah la cakap

"pompuan macam tu murahan..nasib baik awek aku tak macam tu, kalau macam tu dah lama aku bunoh"

"kau jangan jadi macam pompuan tu! kau tu adik abang...kau budak baik".

babi. korang ada teropong masa depan ke??

jangan sebab Allah kata pompuan ialah ahli neraka yang paling banyak lalu korang dengan komfiden nye kondem pompuan yang korang tak kenal then korang bajet pompuan yang bakal or memang famly korang BUKAN salah sorang ahli neraka.

siyesly, memang aku emo skang ni. cukup2lah aku dalam 2-3 minggu ni hadap laki buat macam2 kat pompuan depan mata aku, tapi lam dunia maya pun sama.

siyes guys, kalau kau sedar yang diri kau dan orang2 pompuan yang merupakan ahli keluarga kau tak mustahil jadi ahli neraka yang Allah sebut dalam al-quran, kau TAKKAN bongkak dengan gebang pompuan ni macam hapa.

wait and see. kat dunia kau ketawa kutuk pompuan. ada malaikat bagitau kau ke yang ahli keluarga kau tu dah sah2 ahli syurga bro? heh. ptuiiiihhhh!

rasa diri suci. rasa diri betol. rasa diri kau takkan ternoda dosa.

kesian..kesian aku tengok orang yang begitu yakin macam kau. tahniah! tahniah! kau memang berani buat janji Allah tu dengan mainan mulut kau.

jangan lupa, pompuan murahan, pompuan sondal dan apa2 ntah yang kau gelar...sila ingat ni, zaman dulu, seorang pelacur masuk syurga.

ya..gadis itu penuh noda..penuh dosa..tapi kenapa dia dijadikan ahli syurga?...

sila cermin diri kau bro. jangan rasa diri kau mulia. jangan.


.: 'dia' penah pesan kat aku 'zha...lebih baik kita rasa diri kita berdosa dari kita rasa kita tak ada dosa langsung'....tq abang.. :) :.




...

7 comments:

Dark Half said...

pheww..aku nak komen pun takot2 nih..
kau bengang kes awek mana kena kutuk ni? tetiba cam ada beberapa kes awek kena kutuk dlm fb. so aku x tau yg mana kau maksudkan..

here's my verdict:
1)mungkin pompuan tu sengaja nak aibkan diri sendiri
2)ada org login acc fb dia n buat dajal

Anonymous said...

well, itu masalah fb. terlampau terbuka. yang si bodoh tulis status, up pics bukan2. si malaikat-to-be mula kondem macam2. si syaithon-sure-will sokong bagai nak rak.

lelaki - perempuan.

perang jantina yang x pernah habis.

lelaki lebih itu, perempuan lebih itu.

hey hey hey.

pedang itu tempat nya masih di sarung kan?

vice-verca.

chill!

=)

-HEROICzero malas nak log in-

MATAHARI said...

sebab manusia mudah lupa, asal nya, sebab nya.

sezuhud orang ya ialah apabila nya molah banyak amal pun nya rasa sik cukup n rasa gik berdosa.

Republic Aku said...

kalau pasal awex....kool jer...

intan.maisarah said...

wow.
takut nk komen ni

ghost writer said...

aku harap ko jangan terikut sama Lza...

biar saja ko fikir dan renung,ko lepaskan secara halus sebab ko akan jadi sama macam lelaki-lelaki sialan tuh kalau ko kata benda yang sama...

manusia takkan jadi jahat dengan kata-kata.

L said...

dark : aku harap ko x cam gitu bro :) xslh nak tegur..mmg sapa2 yg kena tegur an cr elok pn akan suka tp lau tegur mcm kurang hajar..ko rs nak hormat tak org mcm tu?

'jgn tny knp org tak hormat kat kau, tp tny diri kau sdiri kau layak di hormati or mmg org tu tak reti nak hormat org'.

mcm mn nak hormat khalifah kalau khalifah tu xtnjuk cara yg btol?..hmmm

anon : pedang msh d sarung, tp kalau pedang dan bengkok, mcm mn nk sarungkn. ye dak? :)

mata : ssh mun zmn kinek tlalu byk yg rs dirik malaikat kn?

repub : good. ko manusia yg tak busy body aku rs. cool. :)

intan : hahaha backup kaum hawa mst smgt..tp backup bnd yg btol la..lau yg slh, ttp slh. kn? :)

hantu : manusia mmg xkn jd jht sb kata2..tp kata2 yg jhat bisa mbunuh..