Wednesday, March 9, 2011

Intense Debate Sudah Bersemadi

assalammualaikum...

well, di sebabkan aku asyik dapat mesej yang kata komen korang ilang, aku dah buang benda tu dari blog aku. so u free to leave ur comments after this. :)

tapi..komen2 sebelum ni yang ada kat intense debate, aku tak buang. aku masih simpan lan account intense debate aku sebab komen2 yang korang tinggalkan even 1 je pun, amat berharga bagi aku.

biarlah orang kata

"komen je kot! ko emosi lebey pesal?"

:) gadis kasar ni masih ada perasaan untuk menghargai kawan. setiap komen yang korang tinggalkan ibarat satu hadiah untuk aku bila setiap kali aku baca komen korang. rasa betol2 di hargai.

terima kasih.

dan oh ya, bagi menjawab soalan Matahari "kenapa lama menghilang?".

aku skang ni officially tanam anggur, so aku dah jarang nak on blog. bukan tak rindu, rindu sangat. skang ni aku just akan on9 malam sebab aku tumpang guna wireless cousin aku dan aku tak tergamak nak on9 bukak tab banyak2 baca blog bila on9.

yelah, adab menumpangkan. sebelum ni aku on9 sentiasa masa kerja. :)

so doa2kan aku dapat kerja ye. kenapa aku berhenti? nanti aku akan cerita bila aku lepak CC. eheheh :D

6 comments:

MATAHARI said...

hue hue hue, boleh tak buat pop out pulak (banyak permintaan indah kmk lok.)


moga kitak pat keja pok.bet2 pok.

HEROICzero said...

hehe. aku bukan apa. tiap kali aku komen, esok lusa aku akan dtg balik even xde update entri baru. sebab nak baca reply komen. itu saja. =)

thanks! n gud luck!!

Kujie said...

lor.... tanam jagunglah
boleh buat popcorn time nengok movie :p

just lalu lalang to say hi!

tengkorakemas said...

alamak..hilang dah sorang geng intense debate..hehe

Dark Half said...

intense debate kat blog kau memang agak weng. elok la dibuang pun. aku jugak hadap problem yg sama dulu.
memang miss entry yang melempang minda dari kau. antara blogger perempuan yg aku tabik!

L said...

matahari : hahaha ktk mst ingt blog mek tok restoren nak??? hahaha tgalah mun da mood nak molah pop out! :D tengs bro! insyaAllah.

Heroiczero : hahaha aku kan wakil rakyat dlm ini blog, so aku amat mgambil brat tntg kebajikan pengomen2. hohoho~

kak jie : haha bkn takat jagung, lau boleh eskim d tanam pn zha skali. ahaha

tengkorak : eleh..dah aku ilang br carik. :P haha

dark half : owhh..entry..aku ingt ko mtk aku lempang ko tdi..hahaha..jgn risau, lau nk mtk lempang, slipar jamban aku sedia berkhidmat. hahah