Monday, January 10, 2011

Jangan Jadi Bos Kalau Diri Tu Bangang!

mode : marah, mulut mencarut!



aku ada bos.



bos aku macam kimak.



buat keja tak reti.



tapi kapla rasa diri MACAM menteri.




duduk dalam bilik banyak fail...



satu hapa pun masih tak faham.



nak kata buta hurup, dia speaking london dengan anak!



prangai macam cibai...



tau dah tak tau rules, polisi kerja..jangan main bantai!



aku treat ko nice...ko buat macam taik...



jangan risau bos..



xlama lagi aku dah nak berambos..




:)

3 comments:

MATAHARI said...

haha. dah lamak xtanga orang tulis kimak.

Lee Zha said...

gerammmmmmmmmm!!!! sa mok jak taboh2 org tua ya. hahaha

Anonymous said...

Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.