Monday, November 15, 2010

Bukan Budak Comel, Jadi Jangan Ngorat

macam bertahun pulak aku cuti, padahal 6 hari je..p tak puas la..

cuti2 pun..aku ada la bukak blog seminit dua..jengah2..jengah2 blog pakwe2 ensem...jengah2 blog makwe2 cute..

aiseyy..macam stalker lak ghase..

mungkin dah tebiat aku kot, tengok blog mesti nak tengok gambo..

banyak pulak aku jumpa blog awek2 comel binti cute

de makhluk pernah tanya aku...

"pesal fb an blog ko xde pic babe??"

senang je jawapan nye...

- sebab aku tak cukup cute nak tunjuk muke aku kat orang -

fb aku pun, aku bagi pic separuh muke je..

sebagai pengenalan untok kawan2 dan cigu2 aku yang pelik binti ajaib bila ada makhluk -tak-kenal-siapa- terkomen o termesej fb dorang...

at least..dorang tengok muka separuh dah ley kenal..ye dak??

korang yang tak pernah kenal aku mesti xley cam aku punye..

hahahahahhahahaha

segan ar nak letak pic

tak cukup kriteria nak letak

kang lau letak, aku rasa pic tu paling kiut

pi orang tengok pic tu macam harammm...

tak ke aku kena sumpahan..prasan comel...

hoooo~ so biarlah teman semunyik muke teman yer..

kalu nak tengok juge..insyaAllah..

kalu teman menjejakan kaki ke tanah Melayu / semenanjung

akan ku war2 kan..

baru live muka. kan?? 

heeeee~

4 comments:

Bijen M. said...

Gua tak ada gambar kat blog.
Tapi gua hensem.
Macam mana?
Aaaa.
Gua salahlah ni?

Lee Zha said...

err...ko kena beranikn diri tampilkan wajah ensem ko bro..ne tau..hbs stdy trus nikah..wohooooo!!~

Mohd Azrin said...

Kalau tampilakan muka sendir pun boleh jadi promo blog tapi bagi yang fotogenik sahaja :-)Kalau kurang cun atau hensem guna Adobe photoshop buat touch up

Lee Zha said...

hahaha xley blah..azrin..sila bc 25 things u should know bout me...-sy pemalas bab2 edit- hohoho~