Monday, August 15, 2011

fokus!

tadi pergi tonton HP7 untuk ke-2 kali.

dem. baru tadi aku feeling n tacing lebey dari masa 1st tengok hari tu.

maybe sebab 8 orang saja penonton..

maybe sebab tak ada orang yang sibuk lalu lalang dah mula cerita baru masuk..

maybe sebab tak ada cahaya silau dari henpon yang macam dia sorang je ada..

maybe sebab tak ada suara yang ingat panggung tu pasar malam bapak dia..

dan maybe sebab tak ada suara gedik manja-manja tanya boyfie apa yang jadi walhal skrin besau depan mata..

dan ya..

air mata aku menetes tengok..demmit.

harry potter pun nak tacing keeeeeee!  cisdel.




tak sabar date dengan dia 21hb nih!!! ahaaaaaa~ dah boleh tutup buku HP7...messiii~~...owwhhhh~~

7 comments:

PK said...

gua kalau pakai kasut bola, sebijik lah macam mamat ni.

hasr_zero said...

bile nk kasi citer Heri Poter nie??? hihihi

L said...

pk : smigol ni memang PENtipu.

hasr : hahaha insyaAllah akan dtg. p saya xreti dload. hehehe

HEROICzero said...

lepas ni mamat Fabregas pula pakai baju ini . ha ha .

Wan Suhail said...

legend dowh cite ni.

lavender harum wangi said...

sape mamat ni? refree ke? lulz~

L said...

hero : fabregas?? wussdet?? haha aku tau messi je bro..yg lain aku ttp mata je..hahah gilau angau!

wan : HP ke messi?? hehehe

Lavender : bf aku la~ hahahaha