Wednesday, December 15, 2010

Blogger yang Bodoh Amat

tadi sempat jugak aku blogwalking. sempat jugak aku tinggalkan tapak jari aku kat blog yang aku rasa nak komen. yea..tak banyak pun blog yang aku follow. sikit sangat.

tapi yang sikit sangat tu senang. senang aku nak update setiap apa yang dorang luahkan. tapi ada satu je la peel blogger yang aku tak berapa nak berkenan.

suka rage blogger tanpa sebab yang kukuh bak kukuhnya KLCC (bukan bercumbu nak pilih KLCC ye). kekadang, hal kecik je bro, ko dah butthurt. aishh..sunggoh-tak-matang.

yang lagi-sunggoh-bangang bila ada follower blogger yang rage tu tak tahu sebab yang lebih detail p sokong rage2 tu. laa..ala2 orang makan taik ko pun makan taik la pulak.

aku kata macam tu bukan sebab aku rasa tercabar bila salah seorang kawan aku kena rage, owh pewwlissss! aku bukan bodo dan bukan budak-budak.



bila kucing tengok orang yang bingal..

bila kawan aku kena rage oleh sorang blogger yang ala2 abang amboi2 tuww...aku rilek je la. aku gelak. sebab bagi aku takde sebab aku nak campo. tu hal dorang 2, xkan sebab member aku nak campo lak kan?

tapi bukan beerti aku  tak campo, aku takut. senang cite la, dia rage kawan aku sebab bla bla bla..bila aku baca post yang blogger ta puas hati tu post lak, dia kata kawan aku tu bla bla bla..

ok fine. tapi boleh ke bila kita dengar dari 2 pihak, terus kita nak masuk campo dan seolah2 I KNOW EBERITING DED HAPPENG?! hanya mereka berdua je yang tau nyahh..

tapi tu yang tak syok bila de follower yang ntah pa pe trus2 sokong.

to be true la aku kata, follower yang macam tu, aku akan automatikeli cop...MAIN POLITIK. politik nak bagi tuan punya blog kawan an ko dan secara tak langsung MENGEHOTKAN IDENTITI KO. serius.

so childish la babe. kalau ye pun nak glemer...takyah la ala2 makan taik. sanggup makan taik semata-mata nak dapat nama. ohh peewwwliiiisssss~

part yang paling tak best bila aku tengok setiap kali blogger tu post sumthg, manusia yang sama akan sokong. padahal, kita tau kan, manusia ni, tak semua nya dia kata betol. tapi kalau dah blogger tu punya ayat macam haram, dan tanpa sedar, sebenarnya dia sindir kau, tapi kau sokong bulat2, tak nampak ke kau tu terang2 bodoh?..

tolonglah bukak mata dan minda. lau nak peymes pun, guna akal la babe....jangan selamanya nak jadi pak turut...

No comments: