Wednesday, February 1, 2012

Kontrol Histeria ; Buku yang payah nak di hadam.



Ha, nak setelkan hutang jap. Hutang Promote Buku Kontrol Histeria. Buku ni kira projek 1st time lam hidup aku buat buku. Harga bersih RM20. Macam mana nak dapatkan? Kalau korang yang duk area KL, boleh pergi kat kedai UyaDistro. Jangan tanya aku kat mana tu sebab aku pun tak pernah sampai lagi.

Hehehe..pada yang nak beli secara online, korang boleh klik SINI.

Buku ni tak ada cerita hantu ala-ala mastika tapi kisah misteria pasal orang mati memang ada. hahaha. Buku ni melibatkan 23 orang penulis, dan kalau korang blogger, aku rasa mesti korang akan kenal penulis2 semua dalam ni (kecuali aku, aku newbie) sebab semuanya blogger2 otai mari.

Tengok tajuk post, apa yang aku maksudkan dengan buku yang payah nak di hadam ni ialah susah nak di habiskan baca buku ni dalam masa 1 hari sedangkan penulis2 KH sendiri ramai yang tak dapat habis baca. Baca ambil masa 2-3 hari pun ada...2-3 minggu pun ada..and aku amek masa sebulan lebih. =='.

Aku malas nak bagi sinopsis, nanti tak suprise. Beli dulu baru tau ye dak? Selamat membaca. :D




...

8 comments:

PK said...

baiklah!!!!

Ayu Ikhwani said...

Wahhh.. Zha nye citer ade dlm ni ehhh? Tringin nye nak beli.. seryes! Nnt lah, akan diusehekan =)

Lee Zha said...

PK - jgn lupa beli. hahaha

kak ayu : hahaha ada 2 je..tp biasa2 pny jelah. writer lain pny suma best2 tmsuk si abang PK kat atas ni. haha

Anonymous said...

Saya berjaya baca habis dalam 3 hari!
Adakah saya golongan power?

umie said...

saya ikut sini..

Lee Zha said...

anony : ANDA MEMANG POWER ROOT! YEAHHH!

Lucifer said...

Saya berjaya baca habis dalam 1 jam!
Adakah saya golongan power?

Lee Zha said...

Luc.... =,= power root. pake processer apa otak kitak ya pat hadam 1 hour?? hahahaha