Wednesday, August 18, 2010

Cita2 & Tanggungjawab

Aishh..susah kan kalau tersepit antara dua benda camtu? memang susah..macam rasa nak pergi lari je. nyorok mana2, pastu muncul 10-20 tahun kemudian. aiyak...macam keterlaluan lak ek. nak melepaskan salah satu dari benda di atas, ko kena fikir banyak2. betol ke tak apa yang kau pilih..risiko lagi..macam2. kadang2 aku respek la jugak pada manusia2 yang aku kenal yang berani buat keputusan sendiri tanpa fikir tentang orang lain. memang la bunyi macam pentingkan diri, tapi bagi aku orang macam tu berani. y? sebab dia berani nak tempuh pa pe je risiko dari keputusan yang dia buat! tak kira, apa nak jadi, jadilah. 

kebanyakan orang yang macam tu aku jumpa lelaki, perempuan..hmm..belum lagi la. ini perbezaan ketara antara boys n girls. boys suka fikir simple, tak suka semak kepala. apa dorang nak, dorang akan buat sampai dapat. lain an girls. girls memang akan fikir banyak! complicated, yes! that's the word. complicated. nak kena fikir hati dan perasaan orang lain lagi. tapi  rasanya ada girls yang jenis kepala, tapi tak banyak la. benda tu pun ganggu hidup aku skang ni. biol bingong l jugak kan. tapi aku malas nak menyesakkan kepala, aku ikut je la turutan. sebab tanggungjawab yang aku kena buat tu belum pasti dan cita2 pun belum pasti. jadi..tunggu dan lihat je lagi. huuuuuu~~ 

pg2 b4 koje tgk ni! trussssssss smgt! huhuuhuh~

4 comments:

hellioz said...

lu?
gwa syak lu....

kewl!
gyahahahahaah~


rajin2 r drop blog gwa kayh
gyahahahah~

Lee Zha said...

syak apa??

tgk lau, lau aku rjin, aku 'jatuh' blog ko.

haha :P

Cik Puan Fitz said...

haha..
aku ni dikira perempuan pelik ke coz aku xpk banyak mcam laki gak.
fikir simple, tak suka semak kepala. apa dorang nak, dorang akan buat sampai dapat.
yes aku perempuan yang pelik..
ahhahh

Lee Zha said...

pelik itu cantik!

hahaha tgk la mcm si Gaga tu ha..pelik pakai, tp cantik kot.

huhu